Spännande:)

Sitter på bussen hem ifrån jobb! Det har varit riktigt skönt att jobba denna helgen då jag inte har tänkt så mycket på morgondagen! Det är först nu som tankarna har börjat komma:) Jag funderar mest på att äggen dem kommer att hitta inte håller tillräckligt bra kvalitet, eller att det endast finns äggblåsor men inga ägg:( Eller att sambons spermier inte håller måttet:(

Mycket tankar och många frågor:(

Puss & Kram


Ovitrelle

Då var det gjort, Ovitrellen är tagen! Blev dock rätt snopen när jag öppnade förpackningen och såg att det låg en spruta i förpackningen och inte en penna som jag hade förväntat mig! Fast det gick bra ändå, nålen var inte lika grov som nålen har varit på Orgalutranen!

Puss & Kram


Orgalutranen

I morse när klockan var nio, så började mon telefon att kvacka, har ljudet på påminnelser som en kvackande anka! Fick ta med grejerna till toan och fick där inne ta den sista sprutan! Det skall faktiskt bli riktigt skönt att slippa denna spruta, den har varit riktigt hemsk! Det är till och med "skönare" att lämna blod! Fast jag nu inte får det längre:(

Det har varit riktigt skönt att jobba idag, då hinner man inte fundera och tänka så mycket på det som komma skall! Som tur är så är jag ledig på måndag, så då behöver man inte berätta för någon!

Puss & Kram


Borta:(

Skrev precis ett annat inlägg men där försvann halva texten:(

Jag var jättenervös innan ultraljudet, men det första vi fick se var en äggblåsan på cirka 20 mm! Då slog mitt hjärta en volt, men jag var ännu inte övertygad! Jag sa direkt än skall vi inte ropa jippi! Detta höll läkaren med om, hon ville först kolla lite och jämföra med de andra ultraljuden!

Hon sa att; "det är dumt att missa denna chans" så på måndag blir det äggplock! Snacka om att jag är lycklig, fast att jag vet att allt fortfarande kan gå åt helvete!

Så på måndag så skall vi befinna oss i Malmö på RMC senast 8:30 och sedan är det tänkt att själva äggplocket skall ske klockan 9! Det jag är mest rädd över är faktiskt det här med fastan, då jag annars måste äta nästan direkt när jag har gått upp! Men nu skall jag vara fastande från klockan 00:00 natten mellan söndag och måndag!

Puss & Kram


Sista sprutan Gonal-F

Då var den sista Gonal-F sprutan tagen, i alla fall om jag får bestämma! Jag hoppas att allt går vägen nu, vet om att det är mycket som återstår! Men man måste hoppas och tro:)


Lycklig!

På måndag blir det äggplock, dem hade växt och det såg bra ut:)

Nu blir det andra saker man kommer att oroa sig över! Blir det några ägg? Kommer dem att befruktas? Blir det någon återföring?

Puss & Kram


Väntan

Sitter på RMC och väntar på vår tur! Är mycket nervös och har nära till gråten, då jag tror att det hela kommer att avbrytas idag! Men hoppas verkligen att vi har tur idag och att vi åker härifrån med en tid för ett ÄP!

Puss & Kram


Sprutdag 16, 27 juni

Nu har jag tagit 16 sprutor Gonal-F och den 11:e sprutan Orgalutran, snacka om att man har känt sig som en nåldyna! Hoppas nu att det har hänt något:) är redan nu mycket nervös inför morgondagen, hoppas att det går vägen! Men som jag har skrivit innan, så tror jag tyvärr att detta blir ett misslyckat försök! Och att det nästa gång blir någon annan metod!

Imorgon får vi svaret, det känns mycket bra att sambon skall med:)

Puss & Kram


Lycklig:)

Sambon har tagit ledigt imorgon när det återigen är dags för VUL:) Jag hoppas att allt går bra under morgondagen så att vi kan få det efterlängtade ÄP:et! Men tyvärr så tror jag inte att dem har växt så mycket som dem borde ha gjort! Så tyvärr tror jag att det första försöket avbryts under morgondagen!

Huvudvärken som kom under gårdagen finns fortfarande där:(


Sprutdag 15, 26 juni

Blev inget inlägg igår kväll, gick och la mig redan vid nio, för att sedan gå upp vid tio för att ta sprutorna! Jag ökade dosen i tisdagskväll till 200 IE, och drogs hela gårdagen med en huvudvärk som inte var nådig! Tyvärr så sitter denna fortfarande i, (eller om man skall se det som positivt)!

Är redan nu nervös för VUL:et på fredag! Är så rädd för att dem inte har växt, utan att vu får svaret att nu avbryter vi detta försök;(

Puss & Kram


Sprutdag 14, 25 juni

14 dagen idag med Gonal-F, och den 10:e dagen med Orgalutran! Nu känns inte sprutorna alls, utan nu ä det enkelt att ta dem! Även dem dagarna när man får sticka 3 gånger! Jag hoppas att den höjda dosen nu ger mina äggblåsor en rejäl skjuts i rätt riktning! Jag håller tummarna samtidigt som jag intalar mig att det kan ta slut på fredag! Ny dag imorgon:)

Puss & Kram


Hoppet finns😀

Har precis varit på VUL igen nere i Malmö på RMC! Det ser för tillfället lite ljusare ut, dem hade växt lite! Fick återigen höjd dos, och jag/vi hoppas verkligen att detta gör susen😀

Puss & kram


Sprutdag 13, 24 juni

Sitter på bussen hem och har nästan precis tagit dagens sprutor! Är mycket spänd över vad som händer under morgondagen! Jag har intalat mig under dagen att det imorgon är dags att avbryta detta försök! Då dem inte har växt!

Skall åka ner till Malmö själv imorgon, det är både jobbigt och bra! Jobbigt på det viset att jag får beskedet ensam och inte har mitt hjärta där! Men sedan tror jag att om jag är själv så kommer inte tårarna att trilla!

Det märkte jag ju i lördags, då var mitt hjärta med och när läkaren började prata lite löst om det att dem inte växer och att vi eventuellt får avbryta så kom mina tårar!

Puss & kram


Sprutdag 12, 23 juni

Då var den 12:e sprutan Gonal-F tagen, och det känns att jag har höjt dosen ytterligare nu! Det känns som om det rör sig i magen, men jag tror dock att detta mest är tarmarna som rör på sig!

Även den 8:e sprutan Orgalutran är tagen, och detta går lättare och lättare för varje dag!

Har bestämt mig för att försöka att inte tänka så mycket på det hela nu! Jag tror att jag har tänkt och känt för mycket under denna behandlingen, för att jag/ vi så gärna vill! Jag hoppas att det blir lättare nu, då jag idag börjar jobba! Nackdelen är dock att jag redan har fått ta bort något pass på jobb och att jag imorgon även får ta bort min tur! Fördelen är dock att hon som är samordnare själv har genomgått samma sak, visst för 10 år sedan! Men hon vet exakt vad jag/ vi går igenom!

Puss & Kram


Sprutdag 11, 22 juni

Har idag höjt dosen på Gonal-F, det sved mycket mer idag än vad det har gjort innan! Jag hoppas att det nu ger mig en skjuts så att det blir något äggplock! Jag har ingen lust att vänta! Jag vill ju ha bebis nu:)

Jag är mycket medveten om att det inte är säkert att det blir något denna gången! Läkaren idag snackade om att vi eventuellt får ta och avbryta denna behandlingen då det snart har går för lång tid för att kunna göra ett äggplock! Jag håller både mina tummar och tår att detta funkar nu!

Puss & Kram


Ledsen:(

Sitter på tåget hem från Malmö. Har varit på ytterligare ett VUL, och visst hade dem växt men inte så mycket som dem hade hoppats! Så ett nytt VUL är planerat till på tisdag, och ikväll är det åter höjd dos som gäller, nu uppe i 150 IE! Hoppas verkligen att dem har tagit ett enormt kliv tills på tisdag annars var det tal om att avbryta!

Jag/ vi trodde att detta skulle gå smidigt då felet ligger hos sambons simmare och inte hos mig:( Men så är det nog tyvärr inte, det finns nog något litet "fel" hos mig också:( Är lite ledsen över detta , men både jag och sambon lever på hoppet!

Puss & Kram


Åter dags!

Då sitter återigen på tåget ner till Malmö, dags för ytterligare ett VUL:( Jag hoppas verkligen att de har växt nu annars tror jag att min värld rasar! Känns oerhört skönt att sambon är med denna gången, det känns bättre på något vis:)

Puss & Kram


Sprutdag 10, 21 juni

Idag (igår) var det midsommar och detta firades med alkoholfritt vin, mycket gott! Roligt att vara nykter, och se alla andra "göra bort sig"!

Sprutorna går bättre och bättre för varje dag! Får se hur länge jag skall ta dem! Hoppas verkligen att dem har tagit ett stort steg i morgon (idag) på VUL:et! Så att man kan få ett besked på äggplock!

Tycker att mitt humör har blivit rent jävligt, kan vända från glad till superarg på en enda sekund för att sedan nästa sekund var glad igen eller ledsen och storböla!

Har sagt till min sambo att det bara är att vänja sig, och att det mest troligen kommer att bli värre vid och under en graviditet!

Är redan sjukt nervös inför morgondagen, håller tummarna gör att allt ser bra ut! Som tur är så följer mitt hjärta med imorgon!

Puss & Kram


Jobbigt!

Nu känns det bara blääää, jag vet om att det kan bli så ibland! Vissa behöver längre sprutperiod än andra! Jag hoppas verkligen att det har ändrat sig till på lördag!

Sprutorna gick bra idag, börjar bli van nu! Fast jag tycker fortfarande inte om Orgalutralen, men men bara några kvar nu:) Jag lever på hoppet:)

Puss & kram


Ingen skillnad:(

Fick inget besked på ÄP idag, dem hade inte växt någonting sedan i måndags:( Så nu blir det höjd dos och nytt VUL på lördag! Hoppas att det har hänt någonting till dess! Just nu känns det som om det inte kommer bli något denna gången:(

Puss & kram


Nervös:(

Sitter på RMC i Malmö och väntar på att få göra ett VUL! Är otroligt nervös, inte för själva ultraljudet men för att sambon inte är med idag! Men egentligen inte för det i heller, utan jag tror att det handlar om att det inte har hänt något där inne sedan i måndags!

Nu är det min tur:)

Puss & kram


Sprutdag 8, 19 juni

Idag blev det tre stick i magen! Fick sticka två gånger med Gonal-F, då den ena sprutan inte hade hela dosen! Det gick bra det med! Är mycket nervös inför morgondagen, skall ner till Malmö på ytterligare ett VUL. Imorgon åker jag ner själv, det känns både bra och dåligt! Tänk om resultatet imorgon får mig att må dåligt på ett eller annat vis, då finns inte mitt hjärta där! Men jag tror och hoppas att allt går bra imorgon:)

Har nu ikväll börjat känna mer och mer i äggstockarna, precis som om dem "jobbar"! Förhoppningsvis så är detta positivt!

Uppdaterar imorgon efter VUL:et:)


Puss & kram


Sprutdag 7, 18 juni

Det går mycket lättare att ta sprutorna om sambon hjälper till, i alla fall med Orgalutranen! (Den är ju så hemsk!) jag tror att faktiskt att sambon tycker om att hjälpa till, det märks på honom! Att när klockan närmar sig tio, så blir han nästan som ett barn på julafton!

Puss & kram


Sprutdag 6, 17 juni

Fick reda på innan på VUL:et att jag skulle fortsätta på samma dos, dvs 125:) Detta tycker i alla fall jag låter mycket positivt, då måste läkaren vara nöjd!

Fick sambon att idag hjälpa till med Orgalutransprutan, jag har så svårt att spruta med den! Den är så trög på något vis! Men han klarade det galant:) Han gjorde gärna om det, han tyckte att det var kul:(

Har tidigare inte känt någonting alls, men började innan idag känna precis som om det kittlar! Vet inte om det är som man inbillar sig, eller om det verkligen är så! Det är i alla fall en mycket härlig känsla:)

Puss & Kram


Sprutdag 6, 17 juni

Fick reda på innan på VUL:et att jag skulle fortsätta på samma dos, dvs 125:) Detta tycker i alla fall jag låter mycket positivt, då måste läkaren vara nöjd!

Fick sambon att idag hjälpa till med Orgalutransprutan, jag har så svårt att spruta med den! Den är så trög på något vis! Men han klarade det galant:) Han gjorde gärna om det, han tyckte att det var kul:(

Har tidigare inte känt någonting alls, men började innan idag känna precis som om det kittlar! Vet inte om det är som man inbillar sig, eller om det verkligen är så! Det är i alla fall en mycket härlig känsla:)

Puss & Kram


VUL

Har varit nere i Malmö på RMC för att få ett VUL (vaginalt ultraljud) gjort! Allt gick bra, enligt vad jag kunde se så hittade han 6 stycken äggblåsor. Alla låg över 10mm, alltid något positivt:) Skall tillbaka på torsdag för ytterligare ett:( Då får jag åka ner själv, men det gör inte så mycket! Måste bara ringa samordnaren på jobb och säga till att jag inte kan jobba!

Puss & Kram


Sprutdag 5, 16 juni

Har idag tagit den 5:e sprutan Gonal-F, och den första sprutan Orgalutran! Gonal-F:n är inte alls farlig, men Orgalutranen var hemsk:( Tror dock att jag har läst för mycket, men det känns i alla fall där jag satte den!

Lyckades idag sätta Gonal-F:n i ett blodkärl, men tror inte att det har någon betydelse! Annat hade det varit med Orgalutranen.

Har jag sagt att det känns där jag tog Orgalutranen??? Imorgon är det ultraljud som gäller, skall vara i Malmö på RMC 8:25! Får köra i god tid så att vi inte är stressade när vi kommer fram:)

Puss & Kram


Sprutdag 4, 15 juni

Fjärde sprutan tagen, känner ingenting:( Tror att det blir annorlunda imorgon när det är dags för första orgalutransprutan! Eller så är dosen för låg! Får nog svar på mina frågor på måndag, hoppas det i alla fall!

Puss & kram


Sprutdag 3, 14 juni

Idag togs sprutan tillsammans med sambon! Vi är ju två om detta, han frågade om det gjorde ont! Men som tur är så gör det ju inte det, jag känner i alla fall ingenting! Han hade nog inte klarat det, han hatar allt vad sprutor heter och tycker synd om mig som får genomlida detta! Speciellt när det felet ligger hos honom!

Än så länge har jag inte fått några biverkningar, vilket jag är mycket glad över! Hoppas att dem håller sig borta!

Puss & Kram


Sprutdag 2, 13 juni

Snart dags för den andra sprutan! Som idag tages tillsammans med sambon! Han skall ju också vara delaktig tycker jag! Dagens problem är att jag är så grymt trött, så jag får nog problem med att hålla mig vaken! Får nog ställa klockan på alarm, så att jag får ta sprutan!

Puss & Kram


Sprutdag 1, 12 juni

Hade tänkt att jag skulle ta min första spruta tillsammans med sambon! Men det blev inte så! Sitter just nu på bussen på väg hem, har jobbat natten! Hade ställt telefonen på påminnelse klockan nio, men tyvärr blev det framskjutet till ungefär halv elva:( Får tänka på att ändra mina nästkommande påminnelser!

Kände inget, har inte blivit röd eller någonting annat! Men det blir säkert bra:)

Puss & Kram


Nu startar vi:)

Mensen kom redan igår:), så idag har jag pratat med RMC! Imorgon blir det sprutstart, är redan spänd och samtidigt rädd! Skulle egentligen startat idag, men på grund av midsommar, så har dem inte öppet:( Fick tid till ultraljud på måndag, 8:25. Är redan mycket nervös över det!


Tiden försvinner!

Nu är det endast en vecka kvar till beräknad mens:), ser mycket fram emot detta:) Samtidigt som jag börjar längta jättemycket, så börjar jag även bli nervös! Hur kommer det att gå? Blir det några ägg! Blir jag överstimulerad? Har nog tusen frågor som snurrar ru t i huvudet!

Måste verkligen försöka att inte tänka på dessa frågor då mycket av min energi läggs på dessa frågor, utan att jag egentligen får några svar:(

Puss & Kram


RSS 2.0