Ledsen:(

Jag trodde att vågen skulle visa mer neråt efter 2 veckor! Men tyvärr har jag bara gått ner cirka 5 kilo! Detta är riktigt knäckande, jag vill ju så gärna nå målet på BMI 25! Nu har jag tyvärr haft oturen att vara förkyld under stora delar av dessa veckor, och inte rört på mig som jag ska:( Men det är ingen ursäkt, vågen borde visa mer neråt! Får ta nya tag och hoppas att det funkar bättre!

Jag har ju gått på ModiFast innan och då rasade kilona av mig! 

Puss & Kram
Jennie

Äntligen:)

Idag var det äntligen dags för det efterlängtade besöket på RMC i Malmö. Deg handlade om en genomgång och ett eventuellt godkännande angående studien när det gäller övervikt vid IVF! 

Efter att dem hade tömt mig på blod, och mätning och vägning, så blev det dags för ett läkarbesök! Där blev det ett nytt VUL, och allt såg bra ut:) 

Sedan var det dags att se i vilken grupp jag skulle hamna i:) Jag har hela tiden hoppats på att jag/ vi hamnar i den gruppen som skall gå ner i vikt! Men jag var helt inställd på att det inte skulle bli så! Men jag blev överlycklig, jag hamnade i den gruppen som skall försöka gå ner till normalt BMI! 

Så imorgon blir det att påbörja mitt nya liv, imorgonbitti är det dags för den första shaken! Sedan skall detta hålla på i cirka 12 veckor! Tur att det finns många smaker!

Puss & Kram
Jennie

RSS 2.0