Ledsen:(

Jag trodde att vågen skulle visa mer neråt efter 2 veckor! Men tyvärr har jag bara gått ner cirka 5 kilo! Detta är riktigt knäckande, jag vill ju så gärna nå målet på BMI 25! Nu har jag tyvärr haft oturen att vara förkyld under stora delar av dessa veckor, och inte rört på mig som jag ska:( Men det är ingen ursäkt, vågen borde visa mer neråt! Får ta nya tag och hoppas att det funkar bättre!

Jag har ju gått på ModiFast innan och då rasade kilona av mig! 

Puss & Kram
Jennie

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tycker 5 kilo är bra gjort 😀 tänk på att modifast är ju inte nåt du kan leva på att bara äta . Så nu när du äter rätt så går set inte lika fort men du kan hålla vikten sen 😀 så 5 kilo på två veckor är bra tycker jag 😀 2,5 i veckan o det tycker jag ör kanon. Glöm inte bort att du varit sjuk oxå.
Många kramar Sandra

Svar: Tyvärr så lever jag på detta och skall göra i några veckor till! Har ju sedan också fått reda på att mitt sköldkörtelprov som togs för 2 veckor sedan inte ligger inom den övre gränsen:( Så nu blir det ny provtagning nästa vecka angående detta!

Kram Jennie
Jennie Wretman

2013-09-25 @ 08:00:56
Postat av: Sandra

Aha då kommer säkert ett vikt ras igen vänta bara 😉
Bra dom tagit ett noga sköldkörtel prov för om den inte ligger bra så kan det göra att man har svårt att bli av med vikten. 😀 finns mediciner att få mot det som tur är. Så du ska se att allt löser sig. ❤️ Många kramar Sandra

Svar: 9 hg ner imorse😀 tror mer och mer på att det är nåt "fel" på min sköldkörtel. Då jag har 5 vänner som har gjort samma operation som mig själv! Där har alla lyckats gå ner till BMI 25, och några mer därtill!

Kram
Jennie Wretman

2013-09-26 @ 22:02:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0